“Yerel iktidar ile genel iktidarın işbirliğini destekliyoruz”

16 Ekim 2014 17:50

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti-MHP yakınlaşmasını olumlu karşıladıklarını açıkladı. Şenol, bu tür ilişkilerin Isparta’nın sorunlarını çözümüne de katkı sağlayacağını bildirdi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, son dönemde AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasındaki ılımlı yaklaşımın toplumun her kesimi tarafından fark edildiğini ve olumlu şekilde karşılandığını bildirdi. Bu yaklaşımın Isparta’nın sorunlarının çözümü noktasında da olumlu olacağını belirten Şenol, şunları söyledi; “Dana önce ne oluyordu? Yerel iktidar bir şey ortaya atıyor havada kalıyor genel iktidar bir şey ortaya atıyor havada kalıyordu. Bundan da Isparta olumsuz etkileniyordu. Şimdi ise Şehir hastanesi ve ITKM konusunda MHP ile AKP’nin el ele verdiğini görüyoruz. Bu Isparta’nın yıllardır kanayan yaralarını tedavi edecek bir yapılaşmadır. Bu duruma CHP olarak biz de katkı sağlarız. Bu saç ayağı da Isparta’da her sorunu çözer. Bu oluşuma vatandaşların da katkı sağlaması çok önemli. Muhalefetin ortaya attığı fikirler önemsenmelidir.

“ORTAK AKILDA SAĞDUYUYU SAĞLAYALIM”

Isparta’nın bir sorunu gündeme geldiğinde Valilik, siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar olarak ortak akılda sağduyuyu oluşturmamız lazım. Biz de sağduyu ve işbirliğinden yanayız. Genel ve yerel iktidara aynı çağrım devam ediyor; Sorunları birlikte paylaşalım. Çözüm önerilerinde bizim de katkımız bulunsun. Ondan sonra Isparta’nın kendi lobisini oluşturalım. CHP olarak bu konuda da genel ve yerel iktidarın yapacağı her şeye katkı sağlamaya hazırız.”

 

Bu haber 591 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...