“Mahalle Anneleri” Kütüphan-e Türkiye Projesi çatısı altında çalışmalarına devam ediyor

18 Ekim 2014 12:57

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Hacettepe Teknokent-Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) işbirliğinde, Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülmekte olan “Kütüphan-e Türkiye Projesi”nin pilot uygulamasında ilimiz Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi de bulunuyor.

İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen projenin paydaşı olan AB Proje Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen ve Vali Vahdettin Özkan’ın eşi Dr.Ruhan Özkan’ın himayelerinde de “ Mahalle Anneleri” Projesi ile ortak bir çalışma yürütülüyor.  Proje paydaşıyla yapılan söz konusu çalışmaların devamlılığını sağlamak ve işlerliliğini arttırarak toplumun yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla, yapılacak faaliyetlerle ilgili bir toplantı gerçekleştirilecek.

20 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00’te İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilecek olan toplantıya Vali Vahdettin Özkan’ın eşi Dr. Ruhan Özkan, Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Uzmanı Prof. Dr.Ahmet Çelik, Mahalle Anneleri, Isparta Valiliği, İl Özel idaresi, Isparta Belediye Başkanlığı, Üniversite, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nün temsilcileri katılacak.

Bu haber 845 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...