Herkesi kendisine hayran bıraktı

16 Ekim 2012 16:39

İstiklal Marşımızın 10 kıtasını en güzel şekilde okuyan 8 yaşındaki Sema Nur Sert, herkesi kendisine hayran bıraktı.

Selahattin Seçkin İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Sema Nur Sert, babası Ramazan Sert ve hocaları ile birlikte Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret ederek İstiklal Marşımızı okudu.

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin’inde hazır bulunduğu ziyarette Sema Nur Sert, İstiklal Marşımızın 10 kıtasını hiç şaşırmadan büyük bir heyecanla okudu.

Sema Nur Sert ile daha önce başka bir programda tanıştıklarını belirten Vali Memduh Oğuz; “Sema Nur İstiklal Marşımızı hep aynı heyecanla okuyor, ilk tanıştığımızda da aynen burada olduğu gibi adeta yaşayarak okumuştu. O kadar içten okuyor ki gözyaşlarına hâkim olamıyor. Kendisini, hocalarını ve ailesini gönülden tebrik ediyorum” dedi.

En çok “Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı!

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.

Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı” kıtasını okurken duygulandığını belirten Sema Nur Sert; “Bu kıtayı okurken şehitlerimiz aklıma geliyor ve çok duygulanıyorum” dedi.

İstiklal Marşımız ile birlikte Atatürk Şiiri de okuyan Sema Nur Sert’i, Vali Memduh Oğuz bayramlık elbiseyle ödüllendirdi.

Bu haber 713 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...