Yalvaç Belediyesi’nden Yeni Evlenenlere Hediye Kitap

21 Ekim 2014 13:59

Yalvaç Belediyesi evlenmek için belediyeye başvuran çiftlere kitap hediye ediyor. Yazar Sema Maraşlı’nın “Mutlu Evlilik Okulu” adlı kitabı bir ömür boyu birlikte olmak için yola çıkan çiftlere yararlı öğütler içeriyor.

İnternet üzerinden verdiği Evlilik Okulu dersleriyle kendisine geniş bir öğrenci kitlesi yaratan sema Maraşlı, bu deneyimlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için kitap haline getirmiş. Maraşlı kitabında ailede yaşanan problemlerin kötü niyetten değil de çiftlerin birbirlerine nasıl davranacaklarını bilememekten kaynaklandığını söylüyor. Bu tespitten yola çıkarak kendine has üslubuyla ve sohbet eder gibi hissettiren diliyle bekârlara, nişanlılara ve evlilere mutlu aile iksiri sunuyor. Hayat yayınlarından basılan kitap 350 sayfadan oluşuyor.

Yalvaç belediyesi için özel hazırlanan ve üzerinde belediye logosu bulunan kitaptan ilk etapta 200 adet satın alındı. “Mutlu Evlilik Okulu” kitabının arka kapağında ise Başkan Halil Hilmi Tütüncü’nün evlenecek çiftlere hitaben hazırlanmış bir yazısı bulunuyor. Başkan Tütüncü, evlenmeye hazırlanan çiftlere ömür boyu muhabbetli bir hayat dileyerek başladığı yazısını “Ailenizde mutluluk eksik olmasın” dileğiyle bitiriyor.

 

Bu haber 950 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...