Altı Nokta Körler Derneği’nden kermes

21 Ekim 2014 14:30

15 Ekim Dünya Beyaz Baston ve Güvenlik Günü olması nedeniyle Altı Nokta Körler Derneği çeşitli etkinliklerle günlerini kutladılar.

Bu çerçevede hafta sonu Dernek adına açtıkları kermeste konuşan Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er yaptıkları ziyaretler ve kermes hakkında şu bilgileri verdi; “Geçtiğimiz hafta çeşitli ziyaretlerle Dünya Beyaz Baston ve Güvenlik Haftamızı tüm üyelerimizle birlikte etkinlikler ve ziyaretlerle kutladık. İlk olarak Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve yönetimini ziyaret ederek kendisine bizlere göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı bir plaket verdik.

Yine onlarda günümüz nedeniyle bizlere 25 adet tekerlekli beyaz baston hediye etti tekrar kendilerine şahsım ve üyelerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Daha sonra Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret ederek görme engelli vatandaşların sorunları hakkında bilgi verdim onlarda konuyla ilgili gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi, verimli bir ziyaret olduğunu düşünüyorum.

Aynı gün Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem beyi ziyaret ederek sorunlarımızı dile getirdik kendileri de sorunların çözülmesi noktasında söz aldık. Dünya Beyaz Baston günü bizler için çok güzel ve verimli geçti. İnşallah görüşmelerimiz sonuçlanır ve yaşadığımız sıkıntıların artık yaşanmayacağını ümit ediyorum.

Bugünde Derneğimiz adına açılan kermeste hep beraber  üyelerimiz ile birlikte yaptığımız yiyecekleri ve hediyelik eşyaları 1 hafta Kültür Sineması önünde ürünlerimizi  satarak derneğimize katkı sağlamak adına buradayız. Isparta halkanın ilgi göstermesini bekliyoruz. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum.”dedi

Bu haber 631 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...