Park halindeki araçların lastiklerini kestiler!

21 Ekim 2014 14:34

Bağlar Mahallesi 2737 Sokak’taki park halindeki araçların ön sol lastikleri önceki gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi. Mahalle Muhtarı Yaşar Aydemir, sokak üzerindeki İrfan Camii’nin kamerasının bulunduğunu ancak o gece çalışmadığını belirterek, “Bu nedenle kimin yaptığını bilmiyoruz” dedi.

Bağlar Mahallesi’nde Pazar gününü pazartesiye bağlayan gece ilginç bir olay yaşandı. 2737 Sokak üzerinde park edilmiş 14 aracın sol ön lastikleri kesilerek, patlatıldı. Olayı sabah fark eden mahalleli hemen polisi arayarak, olayı bildirdi. Olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri lastiği kesilen otomobiller üzerinde parmak izi taraması ve çeşitli incelemelerde bulundu. 14 aracında caddeden tarafta bulunan sol ön tekerlerinin kesildiğini gören emniyet ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Olayın sebebi ve şüphelileri ise yapılan araştırma sonunda ortaya çıkacak.

ŞİŞ KULLANMIŞLAR

Bu arada kendisine ait aracın da lastikleri kesilen Mahalle Muhtarı Yaşar Aydemir, “Sabah kalktığımızda kendi aracım ile birlikte 14 aracın sol ön lastikleri patlatılmış olduğunu gördük. Lastiklerin patlatılışında şiş kullanmışlar. Hemen polise haber verdik. Çalışma başlatıldı" dedi.

CAMİİ’NİN KAMERASI VAR AMA ÇALIŞMIYOR!

Öte yandan olayın yaşandığı sokakta bulunan İrfan Camii’nin önündeki kameranın ise olay yerini tam net gördüğünü ifade eden Aydemir, “Kamera sokağı baştan aşağıya görüyor. Cami hocasından kamera kayıtlarını istedik. Ancak olay gecesi camiinin kamerasının çalışmadığını, 2 günden önceden fişinin çektiklerini söyledi. Tekrar takmayı unutmuşlar. Bu nedenle kimin yaptığını bilmiyoruz. Kamera kayıtları elimizde yok” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 678 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...