Oda Başkanlarından Günaydın’a ziyaret

23 Ekim 2014 15:28

İl Koordinasyon kurulu olarak Isparta’nın tüm ilçelerini ziyaret eden heyet en son olarak Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Isparta’nın kalkınması ve doğru büyümesi için yapılan bu girişimde hedef daha güzel ve yaşanılabilir bir Isparta oluşturmak olduğu dile getirildi.

Dün saat 10.30’da yapılan görüşmeye, Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam, İnşaat Mühendisleri Odası İbrahim Göçer, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Akıllı, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Güner Merdan, Harita Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Gülboy ve Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Mahmut Mutlutürk katıldı.

Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam, heyet adına yaptığı açıklamada, “İl Koordinasyon Kurulu olarak geç kalmış olan bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediyenin kalkınması ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda bize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamada, şehrin bu günlerdeki en önemli sorunun otopark olduğunu dile getirerek yeni yapılacak binalarda mutlaka kapalı otopark yapılması konusunda ısrarcı olacaklarını hatta bu konuda bina yapımında esneklikte yapacaklarını dile getirdi. Günaydın ayrıca binalarda ilk defa uygulanacak bir sisteme de değindi. Binanın bir kenarına su deposu inşa edilecek. Bu su depolarına yağan yağmur suları toplanacak. Depolanan bu yağmur suyu içme ve kullanma suyu olarak kullanılacak.

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...