Gülpetek Sanayi esnafından Günaydın’a teşekkür

23 Ekim 2014 15:29

Gülpetek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı başkanlığında esnaf sakinleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gül Petek Sanayi Sitesinin ihtiyaca cevap vermemesi  nedeniyle genişletme çalışmasına yeşil ışık yakan Belediye Başkanı Günaydın, arazi genişletmesi için start verdi. Gül Petek Sanayi Sitesi yöneticileri bir gurup kurarak yeni kurulacak olan arazide işyeri sahibi olacak kişileri toplamaya başladı.

Dün saat 10.00’da Gülpetek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetimindeki heyet Günaydın’ın bu jestine teşekkür etmek için makama kısa bir ziyarette bulundular.

Site Başkanı Mehmet Boyacı yaptığı açıklamada, “Sanayimiz artık kabuğuna sığmıyor. Sizlere sanayimizin genişletilmesi için yaptığımız başvuruya olumlu cevap verdiniz. Arkadaşlarımız ile birlikte sizlere teşekkür ziyaretinde bulunmak için buradayız. Yıllardır kirada duran esnaf arkadaşlarımız sayenizde işyeri sahibi olacaklardır” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “sizin mevcut sanayimize sığmadığınızı biliyorum. Onun için sizlere yeni bir sanayi çarşısı kurmayı düşündük. Yalnız bu kuracağımız sanayi dört duvarla örtülmüş alanlar değil sosyal donatı ve görünümü ile de ayrı bir renk katacak bir tesis olacağını düşünüyorum. Şimdiden esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Bu haber 783 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...