Demokrasi Müzesi açılışına Ünlü isimlerin katılması bekleniyor

24 Ekim 2014 18:00

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in hayatının anlatıldığı Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin 26 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan açılışına birçok önemli isim katılması bekleniyor. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun gelişi kesinleşirken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun durumu ise bugün netlik kazanacak.

Türkiye’nin 55 yıllık siyaset geçmişine damga vuran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in hayatının anlatıldığı Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılışı İslamköy’de 26 Ekim Pazar günü geniş katılımla yapılacak. Açılışa birçok ünlü isim davet edilirken, Isparta, pazar günü tarihinin belki de en yoğun günlerinden birini yaşayacak.

BAHÇELİ GELİYOR

Açılışa MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de katılacak. Pazar günü saat 12.00’daki açılışa katılacak olan Bahçeli daha sonra Isparta Belediyesi’ni ziyaret edecek.

KILIÇDAROĞLU’NUN DURUMU BUGÜN NETLEŞİYOR

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışa katılıp, katılmayacağı bugün netleşecek. CHP İl Başkanı Vedat Şenol, genel merkezle yapacağı son görüşme sonrasında bu konuda bir açıklama yapacak.

FEYZİOĞLU GELİYOR

Diğer taraftan açılış için Isparta’ya gelecekler arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da bulunuyor. Feyzioğlu’nun açılışa 50 baro başkanı ile katılması bekleniyor.

Bu haber 765 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...