Su faturaları yüksek geliyor vatandaş şikayetçi!

26 Ekim 2014 16:06

Son 2 aydır gelen su faturaları vatandaşı çileden çıkardı. Çoğu vatandaş bugüne kadar çift haneli faturaları hiç ödemediğini son 2 aydır bu rakamların gelmeye başladığını ileri sürdü. Gelir müdürlüğü yetkilileri de şu anda herhangi bir zammın uygulanmadığı bilgisini verdi.

Ispartalı, yaklaşık 2 aydır su faturasının yüksek gelmesinden şikayet ediyor. Bazı vatandaşlar son iki aya kadarki faturada çift haneli rakamları görmediklerini ileri sürdüler. Bunun üzerine Gelir Müdürlüğü’ne ‘’Suya zam mı yapıldı?’’ şeklinde soru yönelten vatandaşların aldığı cevap da durumu daha çıkılmaz hale soktu. Gelir müdürlüğü yetkilileri suya herhangi bir zam yapılmadığını yapılsaydı kendilerinin haberi olacağını ve yüksek faturanın kullanımın artmasından kaynaklanabileceğini söylediler. 

‘’GÜNAYDIN 2 AY ÖNCE SUYA BİR MİKTAR ZAM YAPILACAĞINI DUYURMUŞTU’’

Öte yandan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bundan 2 ay önce bir platformda suya biraz zam yapacaklarını uzun süredir zam yapmadıklarını açıklamıştı. Ancak Gelir Müdürlüğü yetkilileri suya zam yapılmadığını duyurdu. Şimdi vatandaş su faturasının neden yüksek geldiğini, buna neyin sebep olduğunu merak ediyor!

Bu haber 842 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...