Biber gazının okulda ne işi var?

26 Ekim 2014 16:20

Bahçelievler Ortaokulu’nda perşembe günü enteresan bir olay meydana geldi. İddiaya göre 8. sınıf öğrencilerinden birisi teneffüs saatinde okul bahçesinde gelişigüzel biber gazı sıktı. Bu sırada çok sayıda öğrenci biber gazından etkilendi ancak yine derslerine devam ettirildiler. Okul dönüşü yüzleri şişen öğrenciler hastaneye kaldırıldı.

Bahçelievler Ortaokulu’nda perşembe günü çok tehlikeli bir olay meydana geldi. İddiaya göre; saat 11.00 sularında teneffüs zamanında 8. Sınıf öğrencilerinden birisi elinde biber gazıyla bahçeye çıktı. Bu sırada elindeki biber gazını gelişigüzel havaya sıkan öğrenci, bahçede oynayan birçok öğrencinin biber gazından etkilenmesine neden oldu. Gözleri ve yüzleri yanan öğrenciler sağa sola kaçışmaya başladı. Daha sonra öğrenciler ellerini yüzlerini yıkayarak sınıflarına geçtiler. Burada derslere devam edildi. Öğlen arası için eve giden bazı öğrencilerin yüzlerinde şişlikler meydana gelince olay aydınlandı. Birkaç veli çocuğunu acilen hastaneye götürdü. Hastanede çocuklara oksijen verildi. Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde bir doktorun rapor tutmasıyla birlikte hastaneye çocuk polisi geldi ve burada bulunan bir öğrencinin ifadesini almak için çocuk polisine götürdü. Öğrenci burada ifade verdikten sonra polis, dosyayı savcılığa gönderdi.

VELİLER TEPKİLİ

Öte yandan veliler, yaşanan olaya tepkili. Yasak olmasına  rağmen bir öğrenci de biber gazının ne işinin olduğunu anlamadıklarını belirten veliler, yaşanan olayla ilgili kendilerine hiçbir bilginin verilmemesi nedeniyle de okul idaresine tepkililer. Veliler ayrıca okul idarecilerinin olayı görmediklerini söylediklerini de ifade ettiler. 

Bu haber 610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...