Bayram öncesi asfalt yama çalışmaları tamamlanacak

16 Ekim 2012 19:47

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce bir yandan şehrin ana arterleri dayanıklı asfalta kavuşturulurken, diğer taraftan da gerek Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, gerekse doğalgaz ve Telekom kazıları sonrasında bozulan yollarda yama çalışmaları devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesinde tüm mahallelerdeki bozulan yolların asfalt yamalarını tamamlamayı hedefliyor.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şu anda 4 ekiple birlikte şehrin çeşitli noktalarında asfalt yama çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Altın, çalışmanın Davraz Mahallesi, Keçeci Mahallesi, Yayla Mahallesi ve Pirimehmet Mahallelerinde devam ettiğini aktarırken, “Dayanıklı asfalt çalışmalarının yanı sıra yama çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Bayram öncesinde çoğu mahallemizin asfalt yama çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Bu çalışmaları büyük bir özveri içerisinde sürdüren personelimize teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...