Eğirdir Belediyesi rekreasyon alanı gelişiyor

28 Ekim 2014 15:12

Eğirdir Belediyesi Rekreasyon alanı içerisinde bulunan çeşitli hayvanların bulunacağı bölüme yeni olarak Aydın ilinden deve geldi.

Eğirdir Belediyesi Rekreasyon alanı gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Belediye tarafından hummalı bir çalışma yapılan alanda, kır düğün salonu, piknik alanı ve çocukların hoşça vakit geçirebileceği parkların yapımları devam ediyor. 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün Rüya Park olarak isimlendirdiği rekreasyon alında bulunan hayvanların bulunduğu bölüme de yeni olarak bir deve geldi. Aydın ilinden  gelen deve çocukların da ilgi odağı olacağa benziyor.

İçerisinde balık havuzları ile çeşitli hayvanların olacağı alanın Mayıs ayı sonunda hizmete açılacağını belirten Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, rekreasyon alanının düzenlenmesi çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Şengöl, Köprübaşı-Kemer Köprü arası tüm eksiklikler tamamlanarak gerçek yaşam alanı meydana getirileceğini ve bu bölgede; Açık Alan, Düğün Tesisleri, Mini Hayvanat Bahçesi, Çocuk Alanları, Piknik Tesisi, Koşu Pisti, Fitness Tesisi, Spor Alanları Su Sporları Tesisi, Olta Balıkçılığı Tesisi, Akvaryum, Plaj Tesisleri, Sporcular İçin Kamp Merkezi gibi çalışmalarında yapılabileceğinin müjdesini verdi.

Bu haber 678 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...