Şarkikaraağaç’ta elektrik kesintisi

29 Ekim 2014 16:29

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 30 – 31 Ekim tarihlerinde belirtilen zamanlarda Şarkikaraağaç ilçesinde kısım kısım elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Şarkîkaraağaç İşletme Şefliğimiz tarafından hat bakımı için enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

31 Ekim 2014 Cuma günü 10:00 ile 13:00 saatleri arasında Aşağı Binek KÖK' den Aşağı Binek - Yukarı Binek çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Şarkikaraağaç İlçesine bağlı; Aşağı Binek ve Yukarı Binek Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

30 Ekim 2014 Perşembe günü 13:30 ile 16:00 saatleri arasında Fakılar KÖK' den Belceğiz - Sarıkaya çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Şarkikaraağaç İlçesine bağlı; Belceğiz ve Sarıkaya Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

30 Ekim 2014 Perşembe günü 10:00 ile 13:00 saatleri arasında Yakaemir KÖK’ den Çavundur Köyü çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Çavundur Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

31 Ekim 2014 Cuma günü 13:30 ile 16:00 saatleri arasında Aşağı Binek KÖK' den Köprü Köyü- Aslandoğmuş-Başdeğirmen Köyleri çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Şarkikaraağaç İlçesine bağlı; Köprü, Aslandoğmuş ve Başdeğirmen Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

 

Bu haber 676 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...