Başdeğirmen’den 29 Ekim mesajı

29 Ekim 2014 16:30

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Cumhuriyet’in 91. Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında“

Büyük Önder Atatürk'ün gösterdiği hedefe varmak için, özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızın yanı sıra Cumhuriyetimizi yüceltip, geliştirmek hepimizin öncelikli görevi ve sorumluluğu olmalıdır.”dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 29 Ekim Cumhuriyetin 91. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Türkiye Cumhuriyeti’nin büyüyerek daha da ileriye gitmesi adına iş dünyası olarak gerekli gayretleri gösterdiklerini belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

“Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük zorluklarla kurulan Cumhuriyetimizin 91. Yılını kutlamanın onurunu yaşıyoruz.  Türk milleti, Atatürk'ün önderliğinde dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, Cumhuriyeti kurmuş ve bugünkü düzeyine ulaşmıştır. Cumhuriyetin sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde, Ülkemiz, eğitimden sağlığa, sanayileşmeden altyapıya, siyasetten ekonomiye, her alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. 29 Ekim’de yenilenen azim ve kararlılıkla Cumhuriyetimizi yüceltip, geliştirmek hepimizin öncelikli görevi ve sorumluluğu olmalıdır.

Büyük Önder Atatürk'ün gösterdiği hedefe varmak için, özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Ülkemizin aydınlık geleceği için, yarınların sorumluluğunu taşıyan ve karşılarına çıkabilecek her sorunun üstesinden gelebilecek ölçüde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak, hepimiz bu aziz vatan için bütün benliğimizle çalışmaya ve üretmeye devam etmeliyiz.

 Bu bilinçle, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı için  ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkı sağlamak adına İhracat hedefimizi 500 milyon dolar olarak belirledik. İnşallah yaptığımız çalışmalar neticesinde bu hedefe ulaşacağız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını daha coşkulu şekilde kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.”

Bu haber 605 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...