“Ekonomi bilgi birikimidir”

1 Kasım 2014 12:59

Süleyman Demirel Üniversitesi Atabey Meslek Yüksekokulu tarafından “Ekonomik Değerlendirmeler ve Öneriler” konulu bir konferans düzenlendi. Atabey’de görev alan çok sayıda idari amir, akademik- idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen konferansı, Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Abdullah Aykon Doğan verdi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Adnan Çalık, öğrenci odaklı bir eğitim- öğretim sistemini benimsediklerini belirterek Yüksekokul bünyesinde düzenlenen ve öğrencilere yararlı olacağına inandıkları bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Daha sonra konferansını vermek üzere kürsüye gelen Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Abdullah Aykon Doğan, “Hayat tasarruf etmektir. Ekonomi bilgi birikimidir. Okul değil, hayat insanı meslek sahibi yapar ama en önemli araç okullardır. Hayatta daima başarılı olanlar incelendiğinde kararlı, değişime açık ve taraf olanlar kazanmıştır. Ekonomik hayatta ticaret zararı, siyasette hayatı taşımaz.” dedi.

Doğan, konuşmasının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.

Bu haber 623 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...