Bu işin Isparta’ya faydası büyük olsun

4 Kasım 2014 13:59

IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, 5'ncisi İstanbul'da düzenlenen İş Dünyası Platformu buluşmalarının Isparta'ya faydalı olacağı söyledi. Bayhan, ‘’Buluşmalarımızın 5’incisini gerçekleştirdik bu da lobi çalışmalarımızın mayasının tuttuğunun göstergesidir’’ dedi.

Isparta İş Dünyası Platformu'nun kuruluşuna ve gelişimine imza atan IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, İstanbul buluşmasını değerlendirdi. 5'nci toplantının Isparta lobisinin güçlendiğini ortaya koyduğunu belirten Bayhan, ‘’Isparta İş Dünyası Platformu 5.toplantısını İstanbul Kozyatağı Hilton'da büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Bu toplantı Isparta lobisinin mayasının tuttuğunu tescil etmiştir. Şimdiye kadar ki toplantılar tanışmaya ve kaynaşmayı sağlamıştır. Oluşan bu değerli sosyal sermaye, değerli insan kaynağımızın Isparta için hedeflerini koyma zamanı gelmiştir. İstanbul'daki bu zirve toplantısının en önemli mesajlarından birisi de oluşumun siyaset üstü olduğunun ve Isparta'yı temsil edebileceğinin tasdiklenmesidir’’ dedi.

‘’SİYASİ AÇIDAN DA FAYDASI BÜYÜK’’

Öte yandan buluşmaların siyasi açıdan da verimli geçtiğini ifade eden Bayhan, ‘’Milletvekillerimiz ile belediye başkanımızın da karşılıklı jestleri ve teşekkürleri Isparta için ortak paydada birleşip ve gerekirse yapmaya hazır olduğunu belirten Ankara, İzmir, İstanbul temsilcilerinin beyanları toplantı genelinde olumlu hava estirmiştir’’ diye konuştu.

Bu haber 851 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...