‘’Atatürk Stadı’nı dışarıya taşıyalım orayı yaşam parkı yapalım’’

4 Kasım 2014 14:03

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezi yerleşiminin yanlış olduğunu kentsel dönüşümle birlikte bu yanlışı düzeltmeye çalışacaklarını belirtti. Günaydın, başta Atatürk Stadı olmak üzere birçok yapının merkez dışına çıkarılması gerektiğini bildirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘’Atatürk Stadı yıkılmasın yerine Başkanımız bize yer versin’’ teklifine sıcak bakmadı. Modern şehirlerde stadların şehir merkezinin dışına taşındığını belirten Günaydın, bu teklife başka bir teklifle karşılık verdi.

‘’STADI KALDIRALIM ORAYI PARK ALANI YAPALIM’’

Mevcut stadın kaldırılması gerektiğini ifade eden Günaydın, ‘’O alanda yeşil bir alanımız yok. Şehirlerde stadlar da dışarı taşınmaya başlandı. Biz de stadımızı dışarıya taşıyalım. Oraya güzel bir yaşam parkı koyalım. Altına da 1000 otopark koyalım.

‘’BU PROJEM DİKKATE ALINMALI’’

Önce valiliğimiz ve siyasilerimiz bu projeyi dikkate alsınlar. Zaten istasyon tarafında ağaçlandıracak bölgemiz yok. Oraya yaşam alanları kuralım. Belki oranın içine de gölet kurabiliriz. Belki kentsel dönüşümde orası da yıkılabilir. Orayı yıkıp yeni bina yapmamaları lazım. Şehrin merkezinde yerleşmeler yanlış. Sayın Valimiz ve siyasiler bu dediğimi duysun. Benden orayı istemeleri değil benim orayı istemem doğrudur’’ diye konuştu.

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...