Ispartaspor’u birlikte layık olduğu yere çıkaracağız”

17 Ekim 2012 17:09

Ispartaspor Kulübü Başkanı Şevket Savlu, kendi gayretleri ve çevreden gelen desteklerle 21 futbolcunun lisans sorununu çözdüklerini belirterek; “Kulübümüz ve şehrimizde takımımız için birlik ve beraberlik üst seviyede. İnşaallah takımımızı layık olduğu yere çıkaracağız” dedi.

2012-2013 futbol sezonunda Süper Amatör’de mücadele edecek olan Ispartaspor’da bu sezon transfer edilen 21 futbolcunun lisansı geçtiğimiz gün ödenerek resmiyet kazandı. Transfer döneminin ilk gününden itibaren futbolcu arayışlarına başlayan pembe yeşilli kulüpte, lisans defteri kapandı. Siyasetçilerin ve Ispartaspor’a gönül verenlerin futbolcu bonservisini üstlenmesiyle, 21 futbolcuyu bünyesine katan Ispartaspor, geçtiğimiz gün itibariyle lisanslara son noktayı koydu.

Isparta Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın yanı sıra daha birçok ismin destek verdiği takımda net kadro kesinleşerek, şampiyonluğa koşacak bir takımın temelleri de atılmış oldu. Bu arada Ispartaspor, Isparta takımları arasında 21 futbolcunun lisansını karşılamasıyla yine ilk sırayı aldı.

 Lisansların ödenmesi hakkında açıklama yapan kulüp başkanı Şevket Savlu, pembe yeşilli kulüpten desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Savlu, “Kulübümüze destek vermek ve moral motivasyonu yükseltmek amaçlı olarak maddi ve manevi olarak yanımızda olan herkese gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz.Ispartaspor’a desteklerini esirgemeyen ve içinde pembe yeşil sevdası barındıran duyarlı insanlarız sayesinde, takım-şehir bütünleşmesi ve takım-taraftar motivasyonunu yükseltme anlamında ziyadesiyle başarıya ulaşmıştır. 21 futbolcunun lisansını ödemede konuyu sorunsuz bir şekilde kapattık. Bu da şehrin takımına sahip çıkanların başarısıdır. Şunu belirtmek istiyoruz ki, Ispartaspor, arkasındaki duyarlı ve onurlu insanlarla beraber yürüdükçe, bu takımın başaramayacağı şey yoktur. Gösterilen ilgi ve destek için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Bu haber 1221 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...