520 öğrenci fidan dikti

7 Kasım 2014 18:51

İl Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen ÇOGEP ‘Onlara Geleceğini Armağan Et’ projesi kapsamında dün Mehmet Tönge mahallesinde öğrencilerle fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler bir yandan fidan diktiler, bir yandan da polis amcalarının kendi güvenliklerini sağlama konusunda anlattıklarını dinlediler.

 Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP ) ‘Onlara Geleceği Armağan Et’ projesi kapsamında Mehmet Tönge mahallesinde dün fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.Çocuklarla birlikte paylaşmayı, şefkatli olmayı, çocukların geleceğe yönelik beklentilerinde karşılama anlamında gerçekleştirilen projeye ilgi büyüktü. Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP ) kapsamında, gerçekleştirilen proje kapsamındaki ağaç dikme etkinliğine 520 öğrenci katıldı. Burada öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde fidan diktiler. Fidan dikiminin ardından ise öğrenciler, hep birlikte kendilerine ikram edilen ekmek arası dönerden yediler.

DEV PROJENİN BİR AYAĞI

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Toplum destekli polislik çalışmalarımız uzun yıllardır devam ediyor. 2014 yılı içerisinde de değişik projelerimiz var. Bu diktiğimiz fidanlar dev projenin sadece bir ayağıydı. Çocuklarla birlikte paylaşmayı, şefkatli olmayı, çocukların geleceğe yönelik beklentilerinde karşılama anlamında çeşitli kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ettiğimiz bir proje Emniyet Genel Müdürlüğünün sağladığı hibe doğrultusunda 2014 yılında 22 ayrı faaliyet gerçekleştirdik. Fidan dikim şenliğini 520 öğrenci ile gerçekleştirdik. Bu fidan dikimleri esnasında çocuklarımıza kendi kişisel güvenliklerini nasıl sağlayacaklarını anlatıyoruz. 2014 yılı sonuna kadar bu projeler devam edecek. Okullarımızdan belirlenen öğrencilerimizle birlikte, doğayı yeşillendirmek için bugün bu projede bir araya geldik” denildi. 

Bu haber 921 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...