Antalya’daki Meyve Yetiştiricileri Fuarı’nda Isparta standı büyük ilgi gördü

8 Kasım 2014 13:49

Meyvecilik sektörünün ilk ihtisas fuarı olarak bilinen Frutech Meyve Yetiştiricileri Fuarının 2.’si 23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında Antalya Cam Pramitte düzenlendi.

Antalya İlinde düzenlenen fuarın partner İli olan Bursa, İlimizden bazı firmalar ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı farklı iller den bir çok kuruluş katıldı. Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak stand açılarak Isparta İlimizde yetişen ve üretimi yapılan ürünlerin tanıtımı yapıldı.

Fuar ilgili olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından; “Fuarda büyük ilgi gören Stantımız da öncelikli olarak Isparta Elması, Isparta Gül Ürünleri, ve Isparta da yetişen su ürünleri yer aldı. Fuara büyük ilgi gösteren Antalya halkı ve diğer İllerden gelen binlerce kişiye ikramda bulunarak Isparta’nın değerleri olan ürünler tanıtılarak stand da görevli İl Müdürlüğümüz Teknik Personeli tarafından teknik bilgiler aktarıldı. Ayrıca fuarında açılışını yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları da standımızı ziyaret ederek İl Müdürlüğümüz çalışmaları ve Isparta da yetişen ürünler hakkında bilgi aldı.

Fuarda büyük ilgi gören, Isparta da yetişen ürünler ile renk katan İl Müdürlüğümüz standı binlerce kişiye ulaştı. Isparta İlimizin tanıtımını yaparak kendine görev edindiği bu hizmetin amacına ulaşmasında büyük çaba harcayan, başta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk ŞÖLEN’ e emeği ve bilgisi ile destek veren İl Müdürlüğümüz Personellerine, teşhir ve ikram edilen ürünlerin temininde desteklerini esirgemeyen tüm üretici ve esnaflarımıza, standımızı ziyarette bulunarak bizleri onurlandıran ziyaretçilerimize teşekkür ederiz” açıklaması yapıldı.

 

Bu haber 871 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...