Yalvaç’ta elektrik kesintisi

8 Kasım 2014 13:51

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 9 Kasım 2014 Pazar günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Yalvaç ilçesinin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Yalvaç İşletme Şefliğimiz tarafından şebeke tadilatı nedeniyle, enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

9 Kasım 2014 Pazar günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Yalvaç DM- Yalvaç 1 Fideri Kök

Binalarında yapılacak enerji kesintisinden; Yalvaç Merkez; Hastane Cad. Bir Kısmı, Abacılar, Müderris, Eski, Pazar, Kaşaşağı, Kaşyukarı, Kaşcami, Kaşhacıbey, Zafer, Sanayi, Saray, Salur, Sofular, Akköprü, Fatih, Bağlar Mahalleleri ve Eski Sanayi, Yeni Sanayi, Tabakhane ile Canpolat Kirazlı, Tüv Türk, Öğretmenevi, Bahattin Çolak SHD-Yurtkur-Durutürk Tar. Ve Hay. İMKB Okulu-Sdü Meslek Yüksek Okulu, Anadolu Tur. Otelcilik Lisesi, Yakut Yumurta ve Alâeddin Özdemir Fabrikası ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu haber 886 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...