Yöresel Ürünler Iyaşpark AVM’de buluştu

8 Kasım 2014 14:03

Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi sizlerin de bildiği gibi bölge genelinde çeşitli etkinlik ve kampanyaların düzenlendiği,  halkımız tarafından büyük ilgi gören bir merkezdir. Iyaşpark AVM yine bekleneni yaparak   güzel bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Etkinlik organizasyonunu Firmajans reklam Ajansı gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılımın olduğu bir şenliğe daha imzasını attı. Şenlik, “Yöresel Ürünler  Şenliği” adı altında düzenlendi. Etkinlikte çeşitli yörelere ait lezzetler, otantik ürünler,  kısacası yöresel ürünler ile alakalı aklınıza gelebilecek birçok firma ve yöre temsilcisi AVM’de bir araya geliyor.

Etkinlikte Isparta ve çevresinde yöresel ürünlerini sergilemek üzere Yalvaç Belediyesi, Güneykent Belediyesi,  bu beldelerimize ait üretici kadınlar derneği, Isparta Elele Derneği, Isparta Gülümse Kooperatifi üretici bayanları el emeği göznuru yöresel ürünleri sergileme fırsatı buldu. Isparta esnafı da etkinliğe davet edilmiş olup, Rosense Eglantine, Gaymakcım firmaları katıldı. Firmalarımız bu şenlikte kendine has lezzetlerini ve ürünlerini sergileme imkanı buldu. Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış yaptığı açıklamada yoğun katılımından dolayı herkese teşekkür ederek, bütün Isparta ve bölge halkını şenliğe davet etti. Şenlik, 9 Kasım’a kadar AVM açılış saati olan 10.00 ve 22.00 saatleri arasında halkımız tarafından ziyaret edilebilecek.

 

Bu haber 907 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...