Yalvaç’ta 41 Evler asfalta kavuşacak

10 Kasım 2014 19:01

Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri planlanan program çerçevesinde yol yapım çalışmalarını Fatih Mahallesi 41 Evler, Kıranardı Caddesi, Şen Sokak ve Güvercin Sokak’ta sürdürüyor.

Yalvaç’ın gerek alt yapı gerekse üst yapı olarak örnek bir kent olacağını ve çalışmalarını da bu yolda sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü açıklamasında ; ‘ Yalvaç’ımızın her anlamda çağdaş ve modern bir kent olması yolunda çalışmalarımızı Belediyemize ait tüm birimler aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsam da tüm mahallelerimize eşit ve hızlı bir şekilde hizmetlerimizi götürme konusunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz. İlçemiz Fatih Mahallesi 41 Evler, Kıranardı Caddesi, Şen Sokak ve Güvercin sokakta yollarımızı asfalta hazır bir hale getirmek için dolgu ve kumlama çalışmalarımız başladı. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun’ ’dedi.

Mahalle Sakinleri ise kışın çamurdan yazın ise Toz’dan topraktan kurtuldukları için mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

 

Bu haber 1045 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...