Aktif Eğitimciler’den aşure ikramı

11 Kasım 2014 18:00

Aktif eğitim Sendikası Muharrem ayı dolayısıyla Sendika binasında aşure etkinliği düzenledi.

Aktif Eğitimciler Sendikası İl Başkanı Kemal Aydın “Kerbelâ, zalimin zulmüne rıza göstermeden karşısında dimdik duruşun adı; Kerbela Hüseyin’ce duruşun adıdır.

Kerbela, Efendimizin (sas) reyhanım diyerek öpüp kokladığı, cennet gençlerinin efendisi Hz Hüseyin ve yakınlarının acımasızca şehit edilmesidir. Bu elim hadiseyi üyelerimize bir kere daha hatırlatmak amacıyla Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Temsilciliği  olarak 8 Kasım 20014 tarihinde  saat 14.00-16.00 arasında aşure ikram ettik. Üyelerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları programa yoğun bir katılımın olması Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Temsilciliği  ailesi olarak bizleri çok memnun etti. Bu etkinlikte emeği geçen ve davetimize teşrif eden tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Üyelerinin her zaman yanında olan sendikamız bu program ile bir kez daha üyelerini bir araya getirerek dayanışma ruhunu ve birlik beraberliği pekiştirmiş oldu. Her zaman üyelerine hizmet etmeye devam edecek olan sendikamız yaptığı hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 852 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...