AK Parti 2 ilçede “Mevcut Başkanlarla Yola devam” dedi

11 Kasım 2014 18:12

AK Parti’de Atabey ve Gönen İlçelerinin kongreleri hafta sonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen iki seçimde de mevcut başkanlarla yola devam kararı alındı.

AK Parti, Isparta’daki 5. Olağan Genel Kurulları’nı gerçekleştirmeye başladı. Daha önce mahalle ve köylerde delege seçimlerini tamamlayan AK Parti, ilk ilçe kongresini Cumartesi günü Atabey’de gerçekleştirdi. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Mehmet Günkaya, güven tazeledi. Günkaya, yeni yönetimini de oluşturarak, ilçesindeki seçim sürecini tamamladı.

 Atabey’in ardından ikinci kongre Pazar günü Gönen İlçesi’nde gerçekleştirildi. Gönen’de de seçim tek listeyle yapıldı ve mevcut başkan Cafer Tayyar Alaca ile “Yola devam” denildi. Kongrelere; AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ilçe başkanları, meclis üyeleri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

“SADECE AK PARTİ GERÇEKLEŞTİRİYOR”

Öte yandan İl Başkanı Osman Zabun ve Milletvekilleri Recep Özel ile Süreyya Sadi Bilgiç, kongrelerde yaptıkları konuşmalarda genel kurulların demokrasinin temel taşlarından biri olduklarını vurgulayarak, 2015 genel seçimler öncesi kongrelerin sadece AK Parti’de yapıldığına dikkat çektiler. Konuşmacılar, Büyük Türkiye, Yeni Türkiye yolunda atılacak adımlar için 5. Olağan Genel Kurulların önemli olduğunu bildirdiler.

BU HAFTA 2 İLÇEDE DAHA KONGRE VAR

Bu arada AK Parti’de kongre heyecanları bu hafta sonu da devam edecek. 15 Kasım Cumartesi günü Yenişarbademli, 16 Kasım Pazar ise Şarkîkaraağaç’ta ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

Bu haber 1040 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...