İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

13 Kasım 2014 14:03

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi(İİBF) 2014-2015 yılı Akademik Kurul Toplantısı, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ile Prof. Dr. Talip Türcan, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdullah Eroğlu, çok sayıda akademik ve idari personelin katılımıyla İİBF Konferans Salonu'nda yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdullah Eroğlu, olgunlaşma sürecinde olan bir fakülte olduklarını belirtti. Fakültede bulunan bölümlerin “TÜBİTAK” projelerindeki başarılarına dikkat çeken Eroğlu, yeni akademik yılın hayırlı olmasını diledi ve sözü Rektör İbicioğlu'na bıraktı.

Sözlerine vefatının 76’ncı yıl dönümü dolayısıyla Atatürk’ü anarak başlayan İbicioğlu, kaliteli bilimin ancak bilim insanlarına verilen değerle elde edilebileceğini söyledi. İbicioğlu, akademik personelin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni alanlar inşa ettiklerini vurgulayarak bitirilmesi hedeflenen yeni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binası ve Mükemmeliyet Merkezinden bahsetti.

 

Bu haber 895 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...