SDÜ Tarım Kulübü Üyeleri Eğirdir’i gezdi

13 Kasım 2014 14:13

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl hafta sonu Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Tarım Kulübü öğrencilerini ağırladı.

Geçtiğimiz Pazar günü Eğirdir’e gelen yaklaşık 280 kişilik üniversite öğrenci grubu ilçeyi gezerek güzel bir gün geçirdiler. Belediye Başkanı Ömer Şengöl, öğrencilerle bir araya gelerek Eğirdir hakkında bilgiler verdi.

Eğirdir Belediyesi Rekreasyon Alanı da gezen öğrenciler hayvanların bulunduğu alanı çok beğendiklerini belirttiler. Eğirdir Ada’yı da gezen öğrenciler kayık turu yaparak hoşça vakit geçirdiler. Akpınar Yörük Çadırı’na çıkan öğrenciler, Eğirdir’in eşsiz manzarasını izleme ve fotoğraf çekme imkânı buldular. SDÜ Tarım Kulübü öğrencileri, Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederken, Eğirdir’e hayran kaldıklarını belirttiler.

Başkan Şengöl,ü her fırsatta Eğirdir’in tanıtımı yapmak için çaba sarfettiklerini söyledi. Şengöl, “Birçok ilden Süleyman Demirel Üniversite’ni kazanarak Isparta’ya gelen öğrencileri ilçemizde ağırlamaktan, ilçemizi tanıtmaktan dolayı mutluyuz. Gençlerimiz memleketlerine döndüklerinde Eğirdir’imizi unutamadıklarını ve ilçemizin güzelliklerini en iyi şekilde anlatacaklarını söylediklerinde bizler daha çok mutlu oluyoruz. Tarım Kulübü öğrencilerimizi gençlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz” dedi.

 

 

Bu haber 964 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...