Başkan Şengöl, Peyzaj Öğrencileri İle Teknik Geziye Katıldı

13 Kasım 2014 14:29

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölümü öğrencileri ile birlikte Kovada ve Eğirdir gölü çevresinde düzenlenen teknik geziye katılarak, rekreasyon alanında bulunan misafirhanede öğrencileri ağırladı.

Yeşile ve doğaya merakı ile bilinen Başkan Şengöl gezi boyunca öğrenciler ile bilgi alışverişinde bulunurken, gezi sonunda Meslek yüksek okulu öğrencilerine rekreasyon alanını gezdi. Gezi sonunda ise misafirhanede yemek ikram etti.

Yemekte Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Peyzaj ve Süs Bitkileri öğrencileri adına bir konuşma yapan Bölüm Başkanı Ögr. Gor. Emine KELEŞ, “ Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün tahsis ettiği otobüs, gezide bize yaptığı katkılardan ve verilen yemekten dolayı teşekkür ederiz.  Çok verimli bir gezi oldu.” Dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise teknik gezide öğrencilerle bol bol sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Şengöl “ peyzaj ve Süs bitkileri hakkında Eğirdir’de yapacağımız çalışmalarda öğrencilerimizin de katkı sağlaması adına projeler geliştirileceğini ve yapılacak tüm işlerde kendilerine yardımcı olacağının sözünü verdi.

 

Bu haber 817 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...