Isparta Ülkü İlkokulu’ndan YBEM’e ziyaret

13 Kasım 2014 14:35

Ülkü İlköğretim Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, okul idaresi ve sınıf öğretmenleri SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezini ziyaret ettiler. Ülkü ilkokulu 4. ve 3. Sınıf öğrencileri konferans salonunda Süleyman Demirel Üniversitesi, üniversitede yapılan çalışmalar ve İngilizce eğitimi hakkında sunum seyrederek bilgi alan öğrenciler, SDÜ ve Yaşam Boyu Eğitim Merkezi hakkında sorular sordular.

İngilizce eğitiminin önemi ve yaşam boyu eğitim merkezinin Isparta için önemi hakkında bilgiler alan Ülkü İlkokulu öğretmen ve yöneticileri, okullarının yapabilecekleri farklı çalışmalarda üniversite ve yaşam boyu eğitim merkezi tarafından desteklenmesini istediler.

SDÜ YBEM Müdürü Fatih Cebeci verdikleri eğitimlerin öneminden bahsederken, Ülkü İlkokulu öğrencilerine, öğretmen ve velilerine yönelik çalışmalar geliştirebileceklerinden bahsetti.  CEBECİ; İbni Sina’nın 18 yaşında yaptığı tıbbi bir müdahalenin ve Fatih Sultan Mehmet’in 21 yaşında 8 dil bilmesinin önemli alt başlıklar ve dikkat edilmesi gereken detayları hakkında gözden kaçırılmaması gereken eğitimin boyutundan bahsetti.

Ülkü İlkokulu öğretmenlerinden Gülseren Kaşin’in de ANADOLU ATEŞİ dans grubu örneğinde olduğu gibi hazırlayacağı projeye tam destek olabileceklerinin altını çizen Fatih CEBECİ, okul yönetimine ve okul aile birliği yönetimine eğitim konularında her zaman kapılarının sonuna kadar açık olduğunun mesajını verdi.

 

 

Bu haber 1607 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...