Kızılcık Köyünde 523 gram esrar ele geçirildi

13 Kasım 2014 14:42

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca; Gönen ilçesi Kızılcık köyünde yapılan operasyon neticesinde523 Gramesrar maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca Gönen ilçesi Kızılcık köyünde, T.Ö (24), Y.D.(32) ve M.A (35) isimli (3) şahsın uyuşturucu madde ticaretinin yaptığı bilgileri alınmış, yapılan araştırmalar neticesinde, 07 Kasım 2014 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararıyla şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; saman çuvallarının arasına ve odunluğa gizlenmiş vaziyette toplam (523) Gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen (523) Gram esrar maddesi muhafaza altına alınmış, T.Ö ve Y.D. isimli şahıslar ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış, M.A (35) isimli şahıs gözaltına alınmış ve adli makamlarca yapılan sorgulamasını müteakip tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir” denildi

Bu haber 1066 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...