Huzurevi Gönüllüler Grubu Kahvaltıda buluştu

13 Kasım 2014 14:48

Türkiye’de devletten destek almayan Isparta Huzurevi sakinlerine maddi ve manevi katkıda bulunmak amacıyla 36 yıl önce 14 bayanın bir araya gelerek kurdukları Huzurevi Gönüllüleri platformu, bakım evi inşaatına destek için Mangalevi Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Düzenlenen etkinlikte 130’dan fazla bilet satıldığını ve bu biletlerden bin 500 TL maddi katkı sağlandığını söyleyen gurup başkanı Filiz Peksoy, 36 yıldır gönüllü olarak Huzurevi’ne destekte bulunmak için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

“Biz 36 senedir Isparta Huzurevi gönüllüleri olarak huzurevine her türlü maddi ve manevi desteği sağlıyoruz. Isparta Huzurevi  halkımızın yardım ve destekleriyle 47 senedir ayakta duruyor. Bugün kadın ve erkek olarak 100 civarında huzurevi sakini var. Bu insanlara yardım etmek dün olduğu gibi bugün de bizim en büyük görevimizdir. Biz gönüllü gurubu olarak hiçbir derneğe bağlı değiliz. 36 senedir 14 bayan arkadaşımız bir araya geldik ve Isparta Huzurevine yardımcı olmaya çalıştık” dedi.

Bu haber 1044 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...