‘’Bir şey değiştirecek olsaydınız halk zaten sizi seçerdi!’’

14 Kasım 2014 18:48

Şarkîkaraağaç’ın Büyük Birlik Partili Belediye Başkanı İsa Çarkacı'nın AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialar BBP İl Başkanı Şener Taşören tarafından sert bir dille yalanlandı. Taşören, özellikle AK Parti'ye yüklenerek ‘’Trilyonlarca borç içinde belediye bırakanlara soruyorum Şarkîkaraağaç’ı almakla ne değişecek?’’ sorusunu yöneltti. 

30 Mart seçimlerinde Şarkîkaraağaç’ta Büyük Birlik Partisi sürpriz yaparak Belediye seçimlerini kazandı.   O tarihten bu yana Belediye Başkanı İsa Çarkacı, kısıtlı imkânlara rağmen ilçesine hizmet vermek için gayret ediyor. Bu süreçte, Çarkacı'nın AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialar ise dilden dile dolaşıyor.

YILLARCA ŞARKİKARAAĞAÇ

HALKININ KADERİYLE OYNANMIŞ

Ancak o iddia partinin İl Başkanı Şener Taşören tarafından yalanlandı. Taşören, belediye başkanlarının BBP çatısı altında Şarkîkaraağaç’a en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Özellikle AK Parti'ye yüklenen Taşören, gazetecilere yaptığı açıklamada Şarkikaraağaç Belediyesi'ni trilyonlarca borç içinde bırakanların sorumlusunun AKP olduğunu söyledi. Taşören " Şarkikaraağaç Belediyesi trilyonlarca borç içinde yüzerken, araçları icralıkken sizlerin yönetiminde değil miydi? Şimdi ne değişti?  Belediyenin size geçmesiyle neyi değiştirebileceksiniz?  Belediye demek bizim siyaset anlayışımızda halka hizmet demekken, şimdiye kadar Şarkikaraağaç Belediyesi rant kapısı olarak görülmüş. Yıllarca Şarkikaraağaç halkının kaderiyle oynanmış. Ne bir yolu yapılmış, ne asfalt dökülmüş,  ne altyapısı yapılmış. Personelin maaşları zamanında ödenmemiş. Şimdi soruyorum Belediye size geçince ne olacak? Bugüne kadar ilçeye ne hizmet yaptınız da bundan sonra yapabileceksiniz?" diye sordu. 

ŞARKİKARAĞAÇ BBP'Lİ BELEDİYE 

DÖNEMİNDE HİZMETLE TANIŞTI

Şarkikaraağaç'ın Çarkacı döneminde hizmetle tanıştığını öne süren Taşören, Belediye kasasının yapılan tasarruflar sayesinde kara geçtiğini söyledi.  Taşören, "Biz dürüst çalışkan üreten bir başkan tarafından yönetilen belediyenin yanında yer alır ve destekleriz. Bu belediye hangi siyasi partide olursa olsun bizim için farketmez. Önemli olan belediyenin hangi partide olduğu değil, halka nasıl hizmet ettiğidir" diye konuştu.

 

Bu haber 1007 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...