İrfan Kaynak İlköğretim Okulu’ndan, Başkan Şengöl’e teşekkür ziyareti

18 Kasım 2014 18:36

Eğirdir Belediyesinin eğitime katkısı ve okullara yaptığı destekler artarak devam ediyor.  Son olarak Poyraz mahallesinde bulunan İrfan Kaynak İlk ve Ortaokulunun kullanılmaz hale gelen Atatürk Büstünün yenilenmesi, Bahçe düzenlemesi, ihata duvarının bakım ve onarımını yaparak öğrencilerin kullanımına sunulmasının ardından Okul idarecileri Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Yaklaşık 200 öğrencinin öğrenim gördüğü İrfan Kaynak İlk Öğretim Okulu ön bahçesindeki kot seviyesinin farklılığından dolayı öğrencilerin ön bahçede oyun oynayamadıkları, Atatürk büstünün çok eski kullanılamaz hale gelmesinden şikayetçi olan velilerin imdadına Eğirdir Belediyesi yetişerek bölgede yapılan 15 günlük çalışma sonucunda okul bahçesinin eksiklikleri giderilerek öğrencilerin kullanımına sunulmuştu.

İrfan Kaynak İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Husrev Büyükdoğaç, Müdür Yardımcısı Nahit Öcal, Kubbeli Mahallesi Muhtarı Şekip Gültekin ve sınıf öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ederek, Eğirdir Belediyesi’nin okula verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaptığı açıklamada, “Eğer çocuklarımıza Atatürk’ü sevdireceksek, oyunlarını yolda değil okul bahçesindeki Atatürk büstünün önünde oynatmalıyız. Çocuklarımızı seviyoruz. Yıllardır, toz çamur ve dökük bir vaziyetteki alanda çocuklarımız oyun oyuyorlardı. Çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesini sağlamak bizim görevimizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel yarınlara ulaşması için hizmetlerimiz artarak devam edecek. İrfan Kaynak İlköğretim Okulu öğrencileri için basketbol potası ve okul bahçesi yeşil alan ve çiçek dikimi gibi çalışmalarımız da önümüzdeki zamanlarda gerçekleştirilecek.” dedi.

 

Bu haber 1039 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...