Elektrik kabloları, kanalizasyon borusunun ortasından geçmiş!

19 Kasım 2014 18:38

İl Özel İdaresi’ni kanalizasyon suyunun basması nedeni ile seferber olan Isparta Belediyesi ilginç bir manzara ile karşılaştı.

İl Özel İdaresi yetkilileri tarafından Isparta Belediyesi Kanalizasyon Müdürlüğüne yapılan şikayet üzerine olay mahalline giden Kanalizasyon ekipleri sorunu bulmak için vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Çalışmalarını derinleştiren Kanalizasyon Müdürlüğü sorunun Migros kavşağı olarak bilinen çevre yolunda olduğunu belirledi. Müdürlük çevre yolunda yaptığı kazıda belediye tarafından döşenen 800’lük kanalizasyon borusuna ulaştı. Ancak kanalizasyon burusundan atık su akmıyordu. Yetkililer sonunda 800’lük borunun kırılmış olduğu kararını verdi. 800’lük borunun üst kısmını kıran yetkililer ilginç bir olayla karşılaştılar. İl Özel İdaresini besleyen elektrik kabloları kanalizasyon borusunun tam ortasından geçtiğini gördüler. Kanalizasyon borusunun ortasında bulunan elektrik kabloları kanalizasyona atılan çeşitli atıklarla birikmiş. Daha sonra atıklar gitmeyince Isparta’nın neredeyse yarısına hitap eden kanalizasyon borusunda tıkanma meydana gelmiş. Bu nedenle de kanalizasyon suları İl Özel İdare bahçesine dolmuş.

Yolda yapılan çalışmayı gören vatandaşlarda kanalizasyonun ortasından geçen bu elektrik kablolarını görünce aynı Karadeniz Fıkraları gibi diyerek gülümsemeden geçemediler.

Bu haber 841 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...