Türk Eğitim-Sen istişare toplantısı yaptı

24 Kasım 2014 19:07

Türk Eğitim-Sen Isparta Şubesi ilçe ve işyeri temsilcileri toplantısı yapıldı. Şube Başkanı Ali Balaban başkanlığında yapılan toplantıya ilçe temsilcileri ve SDÜ temsilcileri katıldı.

Eğitimde son zamanlarda yaşanan sıkıntı ve olumsuzluklar temsilcilerle paylaşıldı. Müdür atamalarındaki yaşanan ayrımcılık ve mülakat sonuçları hakkında temsilciler bilgilendirildi.

İş yeri temsilcilerinden, görüş ve önerileri ile işyerlerinde yaşanan sıkıntıları paylaşmaları istendi. Temsilciler de “Ülkemiz ve eğitim çalışanları sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu sıkıntılı günlerde ve süreçte birbirimize daha sıkı kenetlenmemiz gerekiyor. İlişkileri sağlamlaştırmak ve herkesin birbirini daha iyi tanıması için bu tür toplantı ve çeşitli etkinliklerin yapılması önemlidir. Bizler ilçelerimizde ve işyerlerimizde üyelerimizin sorunları ve sıkıntıları ile yakından ilgileniyoruz. Onların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında bulunuyoruz. Bu durumları şube yönetimimizle de paylaşıyoruz. Şube yöneticilerimiz de sorunların çözümü konusunda elinden geldiğince çaba sarf ediyor.” dediler.

Toplantıda; şube yöneticileri kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili çeşitli bilgiler aktardılar. Şube Başkanı Ali Balaban, “katılımlarınızdan dolayı ve eğitim çalışanları ile ve eğitimin sorunlarıyla ilgili yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Eğitim çalışanlarının bu çalışmalarımızı mutlaka değerlendireceğini ve bize önümüzdeki yetki döneminde desteklerini esirgemeyeceklerini umuyorum” diyerek toplantıyı kapattı.

 

 

 

Bu haber 847 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...