“Millet bunlara dersini verdi ama anlamıyorlar!”

25 Kasım 2014 19:50

Hafta sonu partisinin Keçiborlu İlçe kongresine katılmak üzere ilimize gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, “Bize sürekli tuzak kurmaya çalıştılar ama başarılı olamadılar. Milletimiz kurdukları tuzakları parçaladı ve onlara dersini sürekli verdi. Ama onlar anlamıyor” dedi.

Daha önce Burdur programı olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, partisinin Keçiborlu 5. Olağan Genel Kurulu’na katılmak üzere hafta sonu ilimize geldi. Kısa da olsa kongreye katılan zeybekçi önemli açıklamalarda bulundu.

“KAZANILAMAZ DENİLEN YERDE KAZANDIK!”

Kongrenin açış konuşmasını Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak yaptı. Parlak “Keçiborlu’yu AK Parti ile ilk kez buluşturduk. Teşkilatımız büyük iş başardı. Kazanılamaz denilen yeri kazandık” dedi.

“BU BAŞARIDA ALIN TERİ VAR”

Parlak’ın ardından kürsüye AK Parti İl Başkanı Osman Zabun geldi. Zabun, Keçiborlu’nun güzel bir başarıyı yakaladığını ifade ederek “Bunda teşkilat mensuplarının gayretleri ve alın terleri var. Keçiborlu’da yeni başarıları gerçekleştirmek için gayret sarf edeceğiz. İnşallah 2015 seçimlerinde de 30 Mart yerel seçimlerinde yakaladığımız başarıyı daha üst noktalara taşımak yakalamak suretiyle Keçiborlu’dan Ankara’ya ve tüm Türkiye’ye mesaj göndereceğiz” diye konuştu.

“KEÇİBORLU’DA İŞİMİZ ZOR”

Öte yandan AK Parti Milletvekili Recep Özel, Yusuf Murat Parlak’ın seçim öncesi vaatlerini ev ev gezerek CD ortamında dağıttığını ve 5 yılın sonunda yaptığı hizmetlere göre halkın kendine puan vereceğini ifade ederek, “Keçiborlu’da 2004-2009’da belediyeyi alamadık. 2014’te Yusuf başkanımızın ve teşkilatımızın çalışmalarıyla başarılı bir sonuç elde ettik. Bu başarıda birlik ve beraberlik olması en temel sebep. Yusuf başkanın işi hem zor hem kolay. Şundan dolayı zor kendisi seçim sürecinde neler yapacağını CD olarak tüm evlere dağıttı. Herkesin elinde o CD’ler var. 5 yılın sonunda o CD’de vaatlere ve yapılanlara bakacaklar ona göre puanını verecekler. Onun için tüm taahhütleri yerine getirmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

“ANLAMADILAR ANLAMAYACAKLAR DA!

Son olarak kürsüye gelen Bakan Zeybekçi de, hem gündeme ilişkin hem de ekonomiye dair notlarını aktardı. Türkiye’nin gelişmiş milletler seviyesine ulaşmaması için çalışan bazı güçlerin bulunduğuna dikkat çeken Zeybekçi, “2003 yılında Türkiye 50 yıldan beri IMF’ye olan borçlarını sıfırladı. Türkiye, dünyanın en büyük havaalanı inşaatına başlattı. Türkiye 3. Köprü inşaatına başladı. Türkiye, İstanbul’da iki kıtayı birbirine bağlayan tüp geçidi hizmete aldı. Türkiye bugün dünyanın en uzun köprüsünü Marmara denizinin altına yapıyor. Türkiye birden iki nükleer santralin inşaatına başladı. Gezi olaylarındaki bahane neydi? Taksim projesinden vazgeçilsin, ağaçlar kesilmesin diye bunlar İstanbul’u karıştırmadılar mı? Taleplerinden biri 3. Havaalanından vazgeçilsin, ikincisi 3. Köprü projesi durdurulsun, üçüncüsü ise Marmara, İstanbul, İzmir otoyolu durdurulsun, dördüncüsü nükleer santrallerden vazgeçilsin, beşincisi tüp geçitten vazgeçilsin. Hani Taksim ve ağaçlardı, hani dava başkaydı. Niyetleri başka. Niyetleri bu millet bir adım atmasın. Niyetleri bu millet dünyanın gelişmiş milletler seviyesinde olmasın” dedi.

“MİLLET BUNLARIN TUZAKLARINI BOZMAYI BAŞARDI”

Öte yandan son seçimde Türkiye üzerinde oynanan oyunları halkın bozduğunu ifade eden Zeybekçi, “Birileri bir anda 4 bakanın yakınlarıyla ilgili iddialarla bir çete oluşturdular. Alakası olmayan o çetenin başına da bu ülkenin sevdasıyla yanıp tutuşan dönemin başbakanına da çetenin başı diye dava açtılar. 12 çuval dolusu evrak koydular basının önüne. Başsavcı 1020 sayfa iddianame hazırladı. Mahkemenin verdiği kararda listede aşağıdaki listedeki şahısların ve şirketlerin mal varlıklarının dondurulmasına ve el konulmasına şeklinde karar vardı. Kimdi o şirketler? 3. Havaalanını, 3. Köprüyü, tüp geçidi yapan şirketler. Gezi olaylarıyla 17 Aralık’taki olaylar ne kadar çok benziyor. Yine suçüstü çıktılar. Millet kalktı dedi ki haddinizi bilin. Millet o kurdukları tuzakları başlarında parçaladı. 30 Mart’ta Keçiborlu’da Yusuf Başkanımızın başkanlığında yaptığı gibi millet bunların tuzaklarını başlarında parçaladılar. 30 Mart’ta cevaplarını aldıkları yetmedi 10 Ağustos’ta tüm partiler bir araya geldiler, karşımıza çıktılar. Millet bu sefer yüzde 52 ile derslerini verdi ama yine anlamadılar. Anlamayacaklar. Ama biz hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Zeybekçi konuşmasının ardından Burdur programı için hareket etti.

 

 

Bu haber 915 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...