Ruhan Özkan’dan destek

27 Kasım 2014 18:00

Vali Vahdettin Özkan’ın eşi Dr. Ruhan Özkan, KETEM’ i ziyaret etti.

KETEM’ de yürütülmekte olan Kanser Tarama Programlarında halkın farkındalığını arttırmak ve daha fazla kişiye ulaşabilmek için KETEM çalışmalarına destek vereceğini belirten Dr. Ruhan Özkan, KETEM Hekimi Dr. Meral Kişioğlu’ndan brifing aldı.

Dr. Ruhan Özkan’ın yürütmekte olduğu projeler içerisinde olan “Mahalle Anneleri Projesi”nde görevli bayanlar ile aynı mahallelerin muhtarlarının organizasyonu sağlandı. Böylece mahalleleri için bir araya gelen proje üyeleri ve muhtarlar oluşturdukları ekipleri KETEM’ e getirmeye başladılar.

Ayrıca ilçelerde farkındalığın arttırılması ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından organize edilen ilçelerden KETEM’ e tarama yaş guruplarının transferi ile ilçelerde yapılan kanser tarama çalışmalarına destek amacıyla Dr. Ruhan Özkan’ın önderliğinde bütün ilçe kaymakam eşlerine Dr. Meral Kişioğlu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Tüm bu etkinliklerin sonrasında KETEM ve İlçe Birimlerine ilginin arttığı gözlemlendi. KETEM ekibi, verdiği desteklerden dolayı Dr. Ruhan Özkan’a teşekkür ettiler. 

Bu haber 1632 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...