Saadet Partili kadınlar çalışmaları değerlendirdi

18 Ekim 2012 18:22

Saadet Partisi Kadın Kollarının her ay yapılmakta olan İl Divan Toplantısı dün öğleden sonra Saadet Partisi İl ve Merkez İlçeye bağlı kadın kollarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Merkez Görevlisi İl Sorumlusu Nazile Al da katıldı.

Toplantıya katılımın kadın kollarına bağlı yönetimdeki görev alan bayanlar ile birlikte 1 aylık çalışmalar değerlendirildi. Önümüzdeki ayın çalışmaları planlandı. İl sorumlusu Nazile AL konuşmasında dış dünyada yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Suriyede’ki Esad Zulmüne karşı olduklarını bu olayların bir an önce durmasını istedi.

Milli Görüş Belediyeciliğinin bir marka olduğuna dikkat çeken Nazile AL “Milli Görüş Belediyeciliği çalışmasında yeniden iş başına gelerek Milli Görüş Belediyeciliğinin diğer belediyelerden daha bir farklı belediyecilik anlayışına sahip olduklarını yine yeni yeniden bir kerede daha bu davaya gönül veren kadınlarımızın sayesinde de göstermek istiyoruz” dedi.

Bugün gündemde olan Yerel Yönetim seçim çalışmalarına dün olduğu gibi bugünde hazır olduklarını, çalışmalarının içinde Merkez İlçeye bağlı Mahallelere giderek “Milli Görüşü ve geçmişte yaşanmış olan Milli Görüş Belediyeciliğini kadınlarımıza anlatarak onlarında bu davada emeklerinin sandığa gittiklerinde bir “oy” ile yansıyacağını bu oylarının ancak kul haklarına riayeti Hakk’a riayet olarak gördüklerini bu sebeple  Önce Hakk’ın yardımıyla sonra da halkımızın oylarıyla yeniden Milli Görüş Belediyeciliğini Isparta’mıza da kazandırmak gayretlerinde olduklarının altını bir kere daha çizdi.

Toplantıya iştirak eden İl ve Merkez İlçe bayanların çalışmaları ve bu çalışmalara paralel daha da aktif olma yönündeki fikir alış verişleri ile birlikte günümüzün gelişen teknoloji ve buna bağlı seçim stratejileri arasında yeniden üyelerin ve güncellenmesi ve buna bağlı olarak seçimler sırasında sandık başında görev alacak olan üyelerin isimlerinin belirlenmesi yönündeki faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğü verilen bilgiler arasında idi.

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...