Valilik önünde asfaltlama çalışmaları başladı

29 Kasım 2014 13:05

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kaymakkapı Meydanı arasında kalan cadde asfalt aşamasına geldi.

Valilik önünün de bulunduğu caddede yağmur suyu başta olmak üzere, eksikliği bulunan kanalizasyon hattı ile diğer altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından stabilize çalışmaları da tamamlandı. Stabilize çalışmalarının yanında son olarak caddede sıkıştırma işlemlerinde de son aşamaya gelindi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,350 metreuzunluğa ve13 metregenişliğine sahip caddede titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini aktardı. Caddedeki tüm altyapı çalışmalarının bitirildiğini ve sıkıştırma işlemlerinin yapıldığını bir iki gün içerisinde dayanıklı asfalt çalışmasının başlatılacağını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu yolun da kalıcı olmasını istiyoruz” dedi.

Çalışmalar kapsamında Kaymakkapı Meydanı ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında kalan yolun tek bir kodla yapıldığını ve bundan dolayı da kaldırım hatalarının ortaya çıktığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bunlarında düzeltileceğini ifade etti. Yaptığı inceleme ile birlikte teknik ekiple bisiklet yolunun da nereden geçeceğine karar verildiğini kaydeden Başkan Günaydın, şehre toplam46 kmuzunluğunda bisiklet yolu yapılacağını ve bunun çalışmalarının İstasyon Caddesi-Kaymakkapı Meydanı ile Binbirevler Mahallesinde devam ettiğini söyledi. Başkan Günaydın, yapılan her çalışmanın gelecek nesillerin düşünülerek gerçekleştirildiğini aktararak, yapılan çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu haber 940 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...