Aktif Eğitimciler halı saha turnuvasını tamamladı

29 Kasım 2014 13:06

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta İl Temsilciliği iki aydır devam halı saha turnuvasını muhteşem bir ödül töreni ile sonlandırdı.

Isparta İl Temsilciliği binasında bir araya gelen aktif eğitimciler, turnuvaya katılan ve dereceye giren ilk üç takımın oyuncuları ile güzel bir yemek yedikten sonra ödül töreni yaptılar. İki ay boyunca kıran kırana maçların ardından ilk üç belli oldu. Eğirdir ilçesinden turnuvaya katılan Bekir AKHOY öğretmenimizin kurduğu takım şampiyon oldu. İkinciliği Mehmet TAŞPINAR’ın kurduğu takım kazanırken, üçüncülüğü ise Adnan ÇOBAN ve Cihat ALTUNTAŞ’ın kurduğu takım elde etti.

Turnuva boyunca organizasyonu yapan Cihat ALTUNTAŞ’a ve ona yardımcı olan İbrahim YILMAZ’a yine hakemlik yapan Mustafa ÇELİK, Mehmet ŞİMŞEK’e, ayrıca turnuvaya katılan tüm öğretmen arkadaşlara çok teşekkür eden Isparta İl Temsilcisi Kemal AYDIN, faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

Şampiyon olan ve dereceye giren takım kaptanlarına Kemal AYDIN kupalarını takdim ettikten sonra, yine ilk üçe giren oyunculara değişik ödüller verildi. 

Sendika Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf OSMA, Zafer YILMAZ, Ayhan KARAKUŞ, İrfan KAŞLI turnuvaya katılan tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür ettiler.

 

Bu haber 1042 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...