Eğirdirspor’dan Huzurevi’ne ziyaret

29 Kasım 2014 13:08

Eğirdirspor, sadece sahada değil, sosyal sorumluluk anlayışıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Eğirdirspor taraftar grubu olan Kırmızı Yengeçler’den örnek bir davranış. Eğirdirspor Futbolcusu, yöneticisi ve taraftarından Huzurevi’ne ziyaret.

Kırmızı Yengeçler taraftar grubu Eğirdirspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Turan, yönetici Serkan Karakoç ve futbolculardan Harun Korkmaz, Süleyman Metin, Hilmi Yıldız, Orhan Yüksel, Muhammed Çetin Polat, Mahsun Akkum ve Omar Nuhu Bello  ile birlikte Huzurevi’ne ziyarette bulundular. Huzurevinde kalan yaşlıların halini hatırını soran Eğirdirspor yöneticisi, taraftarı ve futbolcuları, yaşlıların gönüllerini almış oldular.

Kırmızı Yengeçler taraftar grubunun hazırladığı Huzurevi ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı. Futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler, Huzurevi sakinleri ile uzun süre sohbet etti. Huzurevi sakinleri, Eğirdirspor’a başarılar dilediler ve dualar edeceklerini söylediler. Eğirdirsporlu futbolcuların ise ilerleyen günlerde yemek tertip edecekleri de edinilen bilgiler arasında.

 

Bu haber 901 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...