“3,5 yıldır bu şehre ne yaptınız?

18 Ekim 2012 18:29

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisini eleştiren AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in iddialarının bilgisizliğinden kaynaklandığını belirterek; “Sayın Vekil, bilir - bilmez konuşuyor. Bizim hizmetlerimizi eleştiriyor. Eğer öyleyse o zaman bende kendisine ‘Siz 3,5 yıldır bu şehre ne yaptınız’ diye sorarım” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın , geçtiğimiz günlerde yerel Televizyon Kanal32’de yayınlanan Basın Kulübü programına katılarak hakkında eleştirilerde bulunan AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in açıklamalarına sert cevap verdi.

GÜNAYDIN; “HİZMETLERİMİZİ KISKANIYORLAR”

Dün makamında bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Günaydın; “Biz çalışıyoruz, biz Isparta için çalışıyoruz, şehrimizi güzelleştirmenin gayreti içindeyiz. Ancak, birileri çıkıyor bizi eleştiriyor. Eleştirilerine bakıldığında gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şeyler. Ben bundan sadece beni ve yaptığım hizmetleri kıskandıkları sonucunu çıkarıyorum.

“BENİM ASFALT SEÇİM ASFALTI DEĞİL KALICI ASFALT”

Neymiş efendim bu zamana kadar durup seçimlere az bir süre kala tüm yolları asfaltlamaya başlamışım. Yaptığım iş seçim asfaltıymış. Yok arkadaş. Ben bu asfalt çalışmasını 2 yıl önce başlattım ve o zamandan bu yana da sürekli yapıyorum. Sen  bunları görmüyor musun?

Ben şehrin alt yapısından üst yapısına kadar tüm sorunları çözmek için çalışıyorum burada. 3,5 yıl önce bataklıktan aldığım Belediye’yi düzlüğe çıkardım. Şimdi yatırım yapan bir belediye haline getirdim. Tüm bunları görmeyen birisi televizyona çıkıp olur – olmaz şeyler konuşuyor. Benim döktüğüm asfalt10 cm. ve kalıcı – dayanıklı asfalt. Seçim asfalta olsaydı2 cm. olurdu ve daha dökmeden yok dökülmeye başlardı. Döktüğüm asfaltların ne kadar dayanıklı olduğunu Isparta halkı görüyor.

“3,5 YILDIR BU ŞEHRE NE YAPTINIZ ?”

Hatırlandığı üzere bu kişiler bir zamanlar yine televizyonları çıkıp ‘Bu adam Hastane yapımını engelliyor, kağıt – kürekleri imzalamıyor’ diyorlardı. Şimdi ne oldu? Bunlar cahilce konuşmalardır. Bunlarda değişen bir şey yok. Ben de o zaman bunlara şu soruyu sorarım peki siz 3,5 yılda Isparta’ya ne yaptınız? Ne gibi bir yatırım ve hizmet kazandırdınız. Nerede fabrikalar açtınız? Hala olayı bilmeden konuşuyorlar. Ben bunlara sadece teşekkür ediyorum ve başka da bir şey demiyorum” dedi. 

Bu haber 845 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...