Rektör İbicioğlu Hukuk Fakültesi Akademik Kurulu´na Katıldı

9 Aralık 2014 17:41

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2014–2015 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Talip Türcan, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Faruk Turhan ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, fakültenin akademik yapılanması hakkında bilgi veren Dekan Prof. Dr. Faruk Turhan, geçtiğimiz aylarda düzenlenen ve hukuk eğitim- öğretiminde standartların, güncel sorun ve çözüm önerilerinin elen alındığı “Hukuk Fakültesi Dekanlar Toplantısı”nın ve bu toplantıya SDÜ'nün ev sahipliği yapmasının önemine dikkat çekti. Hukuk öğretiminde her geçen gün öğrenci sayısının arttığını belirten Turhan, “Hukuk öğretiminde iyi bir yerdeyiz. Düzenlenen faaliyetler fakültenin tanıtımına katkı sağlıyor. Gelişmiş ve tercih edilirliği yüksek bir fakülteyiz.” dedi.

Konuşmasında Türkiye'ye çağ atlatacak olan yeni Anayasa'nın önemine değinen İbicioğlu; "Türkiye'nin 2023 vizyonuna uygun kuşatıcı bir Anayasa hazırlanmasında Hukuk Fakültelerine önemli bir görev düşmektedir. İnanıyorum ki SDÜ Hukuk Fakültesi de bu çalışmalara katkı sağlayacak yetkinliktedir." dedi.

 

Bu haber 900 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...