Eğirdirspor, Pamukkale’den puansız döndü 3-0

9 Aralık 2014 17:44

Aradığı golü ilk yarıda bulamayan Eğirdirspor, ikinci yarı kalesinde 3 gol birden görerek Pamukkale deplasmanından mağlubiyetle geri döndü.

Bölgesel amatör ligde 6 haftadır galibiyete ve üç puana hasret kalan Pamukkalespor kendi sahasında ligin güçlü takımlarından Eğirdirspor’u ikinci yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı ve taraftarlarını büyük sevince boğdu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakip kaleye yüklenen Pamukkalespor istediği gole kavuşamazken, Eğirdirspor bulduğu 2 net pozisyondan yararlanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İlk yarıda ve ikinci yarının ilk 10 dakikasında Eğirdirspor’un mutlak gol pozisyonlarından yaralanamamasını fırsat bilen Pamukkalespor, ikinci yarıda sahada bambaşka bir kimliğe bürünerek istediği gole 51 dakikada Gökhan ile kavuştu ve rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

İlerleyen dakikalarda günün başarılı ismi Umut 75 ve 81. Dakikalarda attığı gollerle durumu 3-0 yaptı ve karşılaşma sonunda üç puanı alan takım oldu. Karşılaşmanın 70. Dakikasında Eğirdirspor’da Cenk sakatlanırken, ambulansla hastaneye götürüldü.

Karşılaşma sonunda ise Pamukkalespor’lu futbolcular 6 haftalık aradan sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşarken, Eğirdirspor taraftarları ve futbolcuları Akkonak sahasını üzgün bir şekilde terk ettiler.

Bu galibiyetle Pamukkale spor 10 puanla gupta 12.sıraya yükselirken, Eğirdirspor 12 puanla 9. Sıradaki yerini korudu. Önümüzdeki hafta Eğirdirspor, Şampiyonluk adayları arasında gösterilen Muğlaspor ile Eğirdir İlçe stadında karşılaşacak.

 

Stad: Akkonak Dr. Sami Gök Stadı

Hakemler: Mert Büyükgiray ***, Hamdi Pehlivan ***, Furkan Işıldak ***

Pamukkalespor: Berk  ***,  Ozan ***, Mutlu** *, Ali ***, Selman ***, Samet ***, Umut ****, Atakan ***, Abbas ***, Gürkan ***Dk. 79 Emre**, Deniz **Dk. 16 Gökhan ***Dk. 86 Ramazan **

Eğirdirspor: Abdullah *, Süleyman **Dk. 65 Harun *, Muhammed *, Cenk *Dk. 67 Coşkun *, Muhammed Çetin *, Omar Nuhu **, Mert **, Durmuş **, Orhan **Dk. 59 Mahsun *, Suat ***, İbrahim **

Sarı kartlar: Atakan, Samet (Pamukkalespor), Cenk, İbrahim, Mahsun, Harun (Eğirdirspor)

Goller: Dk. 51 Gökhan, Dk. 75 ve 81 Umut (Pamukkalespor)

 

 

Bu haber 1614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...