CANSUYU, kurban bağışı bekliyor

19 Ekim 2012 18:55

CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurban Bayramı için vekaleten kurban kesim bağışlarınızı bekliyor. İl Temsilcisi Rafet Yüksel, kurban bedelinin 230 TL olduğunu belirterek, tüm Isparta halkını bu konuda bağışa davet etti.

Merkezi Ankara’da bulunan ve tüm Türkiye geneline yayılmış şube ve temsilcilikleri bulunan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Isparta İl Temsilcisi Rafet Yüksel yaptığı açıklamada: “Bilindiği gibi Kurban Bayramı dini bayramlarımızın ikincisidir. Bu bayramda tamamen Allah rızası gözetilerek ve onun için kurbanlar kesilir. Kurban, Allah’a yakınlaşmak, muhtaçla paylaşmaktır. İnşallah derneğimiz bu paylaşıma verile olur.

Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız, 2008 yılı için belirlenen kurban bedeli 230 TL’dir. Kurban bedellerini makbuz karşılığı temsilciliklerimize elden verileceği gibi, banka hesap numaralarımıza havale yapılabilir. İnternet adresimizden kredi kartı ile de bağış yapılabilir.

Havale yaparken adına kurban kesileceklerin ad, soyad, telefon bilgilerinin (tercihen cep telefonu numarası) banka makbuzunun açıklama kısmına yazılması, kurban kesimi yapıldıktan sonra kendilerine mesajla bilgi vermemiz açısından önem arzetmektedir” dedi.

 

Bu haber 1402 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...