MARİM Growtech Tarım Fuarında Stand Açtı

10 Aralık 2014 15:45

Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü (MARİM) Growtech 14. Uluslararası Sera Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarında stand açtı. 3-6 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenen fuara katılan MARİM standı büyük ilgi gördü. MARİM standını 4 gün süren fuar boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelen üreticiler, çiftçi grupları ve öğrencilerinde aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ziyaret etti.

MARİM tarafından yeni geliştirilen armut çeşit adayları, elma gen kaynakları materyalleri ile ılıman iklim meyve türlerine ait yetiştiricilik kitap ve broşürleri tanıtımı ve dağıtımı yapıldı.

Fuarda ayrıca yeni geliştirilen armut tipleri tüketicilerin beğenisine sunuldu. Yeni çeşitler, farklı kesimlerden oldukça yoğun ilgi gördü. 

Kurum Müdürü İsa EREN, hem Türkiye’den hem de yurtdışından tarım sektöründe çalışan üreticilerin, sanayicilerin, iş adamlarının, öğrenci ve öğretim elemanlarının buluştuğu 14. Uluslararası Sera Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarında stant açmanın, yapılan çalışmaların ve araştırma sonuçlarının tanıtılması için önemli bir fırsat olduğunu, bu nedenle önümüzdeki yıllarda da fuarlara katılmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu haber 834 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...