‘’Afyon’a yapılan hizmetin alkışını Ispartalılara yaptırdılar!’’

10 Aralık 2014 15:52

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Afyonkarahisar’da bazı yatırımların temel atma töreni için merkezi Isparta’da bulunan DSİ 18. Bölge Müdürlüğü’nde görevli işçilerin gönderilip alkış tutturulmasını Isparta’ya yapılan bir hakaret olarak niteledi. Yalçın, ‘’Olaya tepkisiz kalamayız’’ dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Afyonkarahisar’da bazı yatırımların temel atma törenleri düzenlendiği ve bunun için DSİ 18. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı işçilerin kendi rızaları dışında buraya götürüldüğü yönünde haberler aldıklarını belirterek, ‘’Bu bizleri derinden üzmüş, kamu vicdanında da derin yaralar açmıştır’’ dedi.

‘’BU BİR HAKARETTİR!’’

Afyonlu Bakan Veysel Eroğlu’nun 30 Mart seçimleri öncesinde Isparta’ya gelip, kendi işiyle alakalı olan olmayan her konuda vaatlerde bulunduğunu ancak 30 Mart’tan sonra Isparta’nın hiçbir zaman gündemlerinde olmadığını ileri süren Yalçın, ‘’Şimdi AKP hükümeti ve yetkilileri, Afyon’a yapılan hizmetin alkışını Ispartalılara yaptırmıştır. Ben bunu ikinci bir hakaret olarak görüyorum. MHP olarak tabi ki hükümetin ve yetkililerin atacağı adımlara saygılıyız ama seçim zamanı gelip Ispartalı hemşerilerimize söz verilmesi ve sonrasında da unutulması, Isparta’nın bir kenara konulmasına da tepkisiz kalamayız. Bugün bu yaşanan olayda da sorumluluk makamında olanların büyük bir sorumsuzluk gösterdiği görmüş oluyoruz. Sorumluluk makamı insanlardan bu konuda açıklama bekliyoruz’’ diye konuştu

‘’İNŞALLAH ISPARTA’YA DA BİR HİZMET YAPARLAR DA

AFYON’DAN GELENLERE ALKIŞLATIRLAR’’

Öte yandan insanların bir törene kendi rızaları dışında sırf alkışlanmak üzere gönderilmiş olmalarının çok da şık olmadığını belirten Yalçın, ‘’Yetkililer bir de en kısa zamanda Isparta’da söz verip de yapmadıkları örneğin Dereboğazı yolunun geriye kalan kısmını veya Gölcük Tabiat Parkı’nın ihalelerinin bir an önce yapılması ve bunların temel atma törenlerine de Afyon DSİ Müdürlüğü’ne bağlı arkadaşlarımızın da Isparta’ya gelip, burada alkışlamalarını en kısa zamanda bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 1012 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...