PTT 172 yaşında

19 Ekim 2012 18:58

PTT teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümü kutlandı. Posta Başmüdürü Yaşar Adanalı; “Teşkilatımız her geçen yıl ve gün daha da modern hizmetler sunmaya devam etmektedir” dedi.

PTT Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle dün saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanında Çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. PTT Başmüdürü Yaşar Adanalı, il merkezinde kapıdan kapıya teslim servisinin hizmete girdiğini söyledi.

Törene PTT Başmüdürü Yaşar Adanalı, idareciler ve çalışanlar katıldı. İl merkezinde kapıdan kapıya teslim servisinin hizmete girdiğini belirten Başmüdür Adanalı, tüm işyerlerinde kayıtlı posta maddeleri otomasyonuna geçildiğini, PTT Kurye, Taahhütlü mektup ile adli tebligatlar otomasyon ortamında kabul, sevk ve teslim edilmek suretiyle barkod nosu ile internet üzerinden her aşamasının takibinin sağlanabilmekte olduğunu söyledi. Adanalı, “Isparta il merkezinde kapıdan kapıya teslim servisi hizmete başlamış

olup, PTT'nin Alo 169 Servisi veya www.ptt.gov.trinternet adresi üzerinden siparişi alınan hediyelik eşya, küçük paket, koli, mektup, adli tebligat türü gönderi, bildirilen adresten teslim alınarak şehir içerisinde en geç 4 saat içerisinde alıcısına teslim edilmektedir. Ayrıca hizmetlerimize 4441788 nolu telefon üzerinden ulaşılabilmektedir. 127 hizmet çeşidi ile daha geniş kitlelere süratli, güvenli ve kaliteli olarak verebilmenin gayreti tüm personelimiz tarafından benimsenmiş olup, her geçen gün bu prensipleri daha üst seviyelere çıkarabiliyor olmanın gururu ve memnuniyeti içerisindeyiz. Telgraf hizmetlerimiz telefonla 141 numara aranarak fono telgraf şeklinde verilebileceği gibi, e telgraf olarak da internet aracılığı ile abonenin orijinal yazdığı metin alıcısına ulaştırılmaktadır.

19 Ekim 2012 tarihi itibariyle 172. yılını anmakta olduğumuz güzide Kurumumuzun, uzun yıllar halkımızın layık olduğu en iyi hizmetleri verebilmesini temenni ediyor, Kuruluş Yıldönümümüzün hayırlara vesile olmasını diliyor, bu kurumda görev yapıp şu anda hayatta bulunmayan personelimizi rahmetle anıyor, halen görev yapan ve PTT emeklisi olarak hayatını devam ettiren personelimize de teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra PTT’nin bugünkü 172. müşterisi olan Halil Coşkun’a da günün anısına saat ve pul albümü hediye edildi.

 

Bu haber 1452 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...