“Türk Milleti ve Türkiye için adayım”

19 Ekim 2012 19:03

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Adayı Koray Aydın, AKP hükümetinin PKK’ya taviz üstüne taviz vererek ülkeyi pervasızca yönettiğini belirterek; “Terör örgütü bundan sonra ‘Türkiye’nin adını da değiştirelim’ derse bunlar ne diyecek?” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinde 4 Kasım’da yapılacak olan büyük kongreye sayılı günler kala partideki hareketlenme devam ediyor. Daha önce gelen üç Genel Başkan adayının ardından dün de Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan adaylarından Koray Aydın, Isparta’ya geldi.

ŞEHİR GİRİŞİNDE KARŞILANDI 

Saat 12.00’de SDÜ önünde kalabalık bir partili tarafından karşılanan Koray Aydın, daha sonra partililerle konvoy halinde şehre girdi ve Kavaklı Camide Cuma namazını kıldıktan sonra partiye geçerek saat 13.30’da teşkilatla birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

AYDIN; “EKONOMİ ÇOK KÖTÜ YÖNETİLİYOR”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İsa Yalçın, Koray Aydın’ı Isparta’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Partimizde kongre süreci 4 Kasım tarihinde yapılacak 10. Büyük kongre ile sona erecektir. Ülkemizdeki olumsuzlukları ve hassasiyet yaşanan bir süreçten geçtiğimizi tüm teşkilatımızla birlikte bizde takip etmekteyiz” dedi.

 Koray Aydın toplantıda yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi Türkiye’yi 10 yıldır AKP hükümeti yönetiyor. Ancak, yönetim durumu herkesin malumudur. Geçen gün Maliye Bakanı açıkladı. Ülkemiz 14,4 milyar lira açık verdi. Şimdi de bu açığı kapatmak için zam üstüne zam yapıyorlar. Dolayısıyla açık ise her geçen gün büyüyor. Bu durum ülke ekonomisinin ne kadar kötü yönetildiğinin en bariz göstergesidir.

“CARİ AÇIK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Derler ya Perşembenin gelişi Çarşamba’dan belli olur diye. İşte bu durumun geleceği yıllar öncesinden belliydi. Bu hükümet icraat yapmıyor sadece konuşuyor. Boş konuşmalar ülkeyi bu hale getirdi. Cari açık her geçen gün artıyor. Ülke, sattığı fiyatla alamaz hale geldi. Bu AKP hükümetinin eninde sonunda duvara toslayacağı belliydi.

“BAŞARISIZ BİR DIŞ POLİTİKA İZLENİYOR”

Gelelim savunma politikasına. AKP hükümeti en başarısız olduğu yönlerden bir tanesi de budur. Zira, Suriye’ye endeksli bir dış politika ülkeyi kaosa sürüklemeye devam etmektedir. Öte yandan PKK terör örgütü kanlı eylemlerine devam etmekte. Buna karşın AKP hükümeti de teröristlerle masaya oturmaya meyil göstermektedir. Masanın bir tarafından Tayyip Erdoğan, öbür tarafından Abdullah Öcalan konumuna gelinmiştir.

“TERÖR YAKINDA ÜLKENİN İSMİNİN

DEĞİŞMESİNİ DE İSTER BUNLARDAN”

Terör örgütüne taviz vere vere bu duruma getirdiler ülkeyi. Peki, bunlar 1 – 2 yıl sonra Türkiye’nin adını da değiştirelim böyle Türk kelimesi falan olmaz derlerse bunlar ne yapacak. Ülkenin  adını da değiştirecekler mi peki? Böyle saçma şey olmaz. Artık bu ülkenin AKP hükümetinden kurtulması lazım. İşte, MHP bunun için var. Ülkesi için var, Milleti için var, vatanı için var. Bende bunun için MHP Genel Başkanlığına aday oldum. Partimi daha ileriye taşımak için aday oldum” dedi. 

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...